Gör plats i historieböckerna

Audi e-tron GT är framtidens Gran Turismo. I mötet mellan passion och teknik har vi skapat en supersportbil som fångar omgivningens uppmärksamhet med sitt unika uttryck – en perfekt kombination av sportighet och elegans.

Här förbokar du din nya Audi e-tron GT online och tar chansen att bli en av de första med helelektriska sportbilen från Audi Sport. Produktion av kundbilar börjar under andra kvartalet av 2021 och De första kundbilarna beräknas levereras under sommaren 2021. Efter att du fyllt i formuläret och skickat in kommer din valda återförsäljare att kontakta dig i samband med att e-tron GT öppnas upp för beställning. Ni kommer då gå igenom din beställning och skapa din unika elektriska Audi Sport Gran Turismo. Tilldelning av modellen är begränsad vilket endast möjliggör en bilbeställning per kund och förbokning. Din valda e-postadress ligger till grund för beställningsID, och går inte att ändra genom beställningsprocessen.

En tyst revolution är på väg.

Vänligen välj återförsäljare
Vänligen fyll i förnamn
Vänligen fyll i efternamn
Vänligen fyll i e-postadress (Måste matcha E-postadress)
Vänligen fyll i e-postadress (Måste matcha E-postadress)
Vänligen fyll i telefonnummer (inkl. +46)
Spacer

Förbokningen på audi.se för att få prioriterad produktion är tillgänglig fram till e-tron GT öppnas upp för beställning i ordersystemet, preliminärt sker detta i februari. Vid förbokningen på audi.se kommer din bil prioriteras i produktionen, förutsatt att den beställts inom två veckor från det att ordersystemet öppnats upp. Observera att vi inte kan garantera att alla beställda bilar kommer att kunna tillverkas i den ordning de inkommit på grund av olika produktionsstarter av utrustningar och drivlinor. Vårt logistiksystem transporterar hem bilar i den följd de tillverkats och lämnat fabriken. Förbokade bilar kommer att transporteras hem enligt våra ordinarie rutiner. När du förbokar din bil tas ingen kostnad ut. Förbokningen är inte bindande vilket inte innebär skyldighet att beställa en bil vid orderöppnande.

Audi samlar in dina personuppgifter för att kunna ge dig en offert på en av våra bilar. För att vi ska kunna marknadsföra våra produkter och tjänster, utgår vi från att vårt intresse av att behandla dina personuppgifter väger tyngre än ditt intresse av att inte omfattas av vår behandling. Den rättsliga grunden för behandlingarna är därför intresseavvägning. Audi kommer att dela med sig av dina personuppgifter till Audi auktoriserade återförsäljare* för att kunna ge dig en offert. Ovanstående parter kan behöva behandla dina personuppgifter för andra ändamål, men innan sådan behandling sker kommer du att få lämna ditt samtycke eller informeras om vilken annan laglig grund som ger parten rätt att behandla dina personuppgifter. Audi kommer att spara dina uppgifter i 6 månader från och med att du fått offerten. Vill du läsa mer om dina rättigheter och hur vi behandlar personuppgifter: audi.se/integritetspolicy. Vi kommer inte att behandla dina personuppgifter för ett annat syfte än det för vilket de insamlades.

* Vid var tid auktoriserade återförsäljare hittar du här: https://www.audi.se/se/web/sv/dealer-search.html